Liburn Jupolli

PRESS

Liburn
Jupolli

MEDIA
QUOTES

 • Liburn Jupolli is a pianist and composer from Kosovo who is not fully satisfied with just creating new combinations of melodies, harmonies, and rhythms. In addition to electronics, he uses and designs his own instruments and accessories that help him achieve new possibilities of sound and its colours

  Pohoda Festival

  Slovakia 2016
 • For the Kino Army audience, this was a different performance, given that Jupolli himself is known for his creative uniqueness. Liburn Jupolli with the Gof opera takes the risk of getting us into the path of the rarely voiced sounds of our time. Where the sounds of tenderness are enveloped by the crows’ crows.

  Kult Plus

  Kosovo 2018
 • “The Octo(invented by L.Jupolli) as a solo instrument in works like “TUT!!”, explores the musical bridge of Albanian and Balkan instruments which have a mix of tonal possibilities from the Western Europe and South/East Europe, combining them into homogenous lines of expression and at the same time as complex diverse tonal landscapes

  Stacion - Center for Contemporary Art Prishtina

  Kosovo 2018
 • “strikingly gifted and alarmingly young composer and improviser”

  Peter Sheppard Skaerved

  London 2006
 • “Liburn Jupolli with the Gof opera takes the risk of introducing us to the sojourn of the rarely voiced sounds of our time”

  Arben Bajraktaraj

  Paris 2019
 • “An art activist who wants to shake things up in his field …. Liburn Jupolli was the one who began to invent instruments of his generation, with electronic accents such as the Octo, name of his first instrument, but also the Clossor, the Stragonal … ”

  Medipart, JEAN-PIERRE THIBAUDAT

  Paris 2019
 • “Opera“Gof breaks the isolation and projects into the future”

  Koha Ditore

  Kosovo 2019
 • “One of the most versatile musicians of the Kosovo music scene”

  Prishtina Insight

  Artrit Bytyqi, 2020
Filarmonia e Kosovës me muzikë feston, përkujton dhe shënon formimin e Ushtrisë
Koncerti i kryeveprave kulmon me “Mag-Hyllus” për Ushtrinë e vendit
“Gof” thyen izolimin në udhëtimin virtual që projekton të ardhmen
Dyshja që sfidon konceptin e imazhit merr çmimin “Gjon Mili”
“Post-Chestra” si platformë për zhvillimin e kreativitetit
Sonte në Kino Armata në Prishtinë solo koncert i Liburn Jupollit
Muzikanti nga Kosova themelon ansamblin multietnik në Paris
Sytë, Oborri e Blla Blla Blla bashkohen në kopshtin e Lumbardhit
“Le Pont” bazuar mbi romanin e Kadaresë inskenohet në Francë
Vepra muzikore për arkitekturën e Prishtinës, premierë në Paris
Kompozitori kosovar-autor i muzikës për videolojën “Hero.Coli”
Çitaku, Jupolli e Durmishi me çifteli dhe okarinë më 15 maj në Paris
Liburn Jupolli (born 11 December 1989 in Pristina, Kosovo) is an Albanian musician from Kosovo.
LIBURN JUPOLLI-ETA CARINAE
Liburn Jupolli sonte do sjellë koncertin “Gravitas” në ARMATA
Solo koncert i Liburn Jupollit
New ethno vibes at the Kosovo Museum
Includo
LIBURN JUPOLLI ME SOLO KONCERT NË LUMBARDH
Kompozimi, lidhja e Liburn Jupollit me botën
Kosovo (2) : Shaqir Hoti, le flûtiste enchanteur de Pristina

Live: piano performance by Liburn Jupolli

Welcome to my World
Willkommen in meiner Welt
 
Mix the City – the Balkans
Arkitektura e Prishtinës prezantohet përmes muzikës në Paris
Dam Festival
Liburn Jupolli at Summer School as School 2018
 
Liburn Jupolli Microtonal Encyclopedia
Pasditë në Tribunë – Liburn Jupolli & Zanë Abazi – Festivali Tingujt e Flautës – 15.01.2019
Composer, pianist, and music inventor Liburn Jupolli
Summer School As School 2016
Mysafiri i Mëngjesit – Nathalie Marin & Liburn Jupolli 12.01.2019
Liburn Jupolli në Shkolla Verore si Shkollë 2019
 
JETA – Naim Bunjaku – Xuxi & Liburn Jupolli 13.04.2016
SoundCloud
PasDite: Mysafir ne studio Liburn Jupolli – Kompozitor 03.09.2018
DAM FESTIVAL 2011 – 8TH POE PROJECT
Lidhja Direkte në PasDite 9 Janar 2019, Erëmira Çitaku dhe Liburn Jupolli
Liburn Jupolli solli një botë shumëngjyrëshe tingujsh në Prishtinë (FOTO)
Liburn Jupolli sapo është ngjitur në skenën e “Kino Armatës”, për të sjellë solo koncertin e tij “Gravitas”
Mbremje pianistike me Ilir Bajrin dhe Liburn Jupolli 13.01.2016
Liburn Jupolli së shpejti lanson dorën robotike që luan në kitarë
How to make music with data!
Ora e Pasdites – 13.05.2019 – Mysafir : Luan Durmishi dhe Liburn Jupolli te cilet flasin për operën e arë baskëkohore “GOF”